pátek 10. června 2011

Rovinky na Nymbursku

Pátek 10.6.2011
    Dnes dopoledne jsem trénoval spolu se Zbyňkem Švehlou. Jezdili jsme rovinky na Nymbursku. Vyráželi jsme ze Semic, pokračovali na Ostrou, Kostomlaty n. L., Nymburk, odtud na Sadskou, Hradištko a zpátky na Semice. Dali jsme si dvě kola, každé cca 35km. Zpočátku jsme se sice domlouvali na klidném tempu, ale protože ve dvou se to daleko lépe jede, zjistili jsme najednou, že to docela ženeme a že se naše průměrná rychlost pohybuje okolo 29km/h, což je na trénink celkem dost. Celková průměrná rychlost se potom docela snížila, když jsme se v závěru trochu projížděli po Kersku a kecali. Musím
říct, že mám tyhle společné tréninky rád a že jsem si ten dnešní se Zbyňkem dost užil, jednak proto, že roviny zrovna často nejezdím a taky proto, že Zbyněk je hodně dobrý handbiker, takže člověk se může i něco přiučit. O tom, že jezdí dobře, svědčí koneckonců i jeho 10. místo na posledním závodu EHC ve Švýcarském Oensingenu.
    Zítra, tedy v sobotu mám volno a v neděli jedeme s Radkem Fabiánem na závody s Dabou v Jesenici, pravděpodobně trať o délce 50km. Doufám, že nám vyjde počasí. Mošna nejede, prý kvůli náročnému tréninkovému plánu, který ho čeká před důležitými závody příští týden v Lounech.

Žádné komentáře:

Okomentovat